Afsnittet fortsætter med beskrivelsen af Den Kongelige Ballets turné i Norge i sommeren 1884. I dette afsnit har erindringerne karakter af en dagbog. Efter forestillingen på det lille teater i Laurvig rejste selskabet med skib videre til den velstående by Arendal, hvor de gav en forestilling på det lille, men propfyldte teater.
Fra Arendal rejste selskabet videre til Kristiansand, hvor de fejrede Sankt Hans. Både i Kristiansand og de andre større norske byer var der meget publicity omkring den Kongelige Ballets turné. I Kristiansand kom det til udtryk ved, at en lokal danserinde inviterede hele truppen til middag for at skabe publicity omkring sin danseskole. Forestillingen på det lokale teater blev ikke så vellykket, idet teatret både var lille og havde et meget skråt gulv.
Heller ikke ved den efterfølgende optræden i byen Stavanger var teatret særlig tilfredsstillende. Her svigtede publikum også delvist forestillingerne.
Fra Stavanger rejste selskabet videre til Bergen, hvortil de ankom 1. juli. Denne dag optrådte de ikke, da det danske skuespillerægtepar Martinius og Oda Nielsen allerede var i byen og gav gæstespil på byens Teater. Ved Den Kongelige Ballets forestillinger på det hyggelige og rummelige teater gentog historien fra Stavanger sig: Publikum svigtede delvist forestillingerne.
Den 7. juli gav selskabet den sidste forestilling, som var for fuldt hus. Derefter forlod selskabet Bergen med skibet Kong Håkon og skiftede senere til det andet skib Kong Olaf. På hjemrejsen tog de imod et tilbud om at spille i Aalborg, inden de vendte tilbage til København inden sæsonstart.